miércoles, 12 de enero de 2011

FIRA DE NADAL 2010 /FERIA DE NAVIDAD 2010



El dia era molt fred, però el temps no ens va fer enrera i amb les meves companyes Sònia i Mar vam començar a muntar la paradeta de la Fira de Nadal de Sant Pere més baix, en la que hi participava per primer cop l'Escola de la Dona de Barcelona.

El día era muy frío pero aun así, no impidió que entre mis compañeras Sonia i Mar y yo pudiéramos montar nuestra mesa en la Feria de Navidad de Sant Pere més baix, en la que participaba por primera vez l'Escola de la Dona de Barcelona.

La paradeta ja era plena de bosses, bossetes i pitets de Crisàlida i els pràctics de Maike, preparats tots per convertir-se en regals de Nadal.

Nuestro puesto se llenó de bolsas, bolsitas y baberos de Crisàlida y de prácticos de Maike, preparados todos ellos para convertirse en regalos de Navidad.






Em va fer molt feliç veure que les nostres professores Isabel i Marta, del departament de moda, mostraven tanta il·lusió pels pràctics.

Me hizo muy feliz ver cómo nuestras profesoras Isabel y Marta, del departamento de moda, mostraban tanta ilusión por los prácticos.


Què guapes que estan!!!

¡¡¡Qué guapas que están!!!

Gràcies a tots per haver fet possible que els meus pràctics prenguessin vida en vosaltres i en els vostres éssers estimats, donc aquesta és, de fet, la finalitat última del meu treball.

Gracias a todos por haber hecho posible que mis prácticos cobraran vida en vosotros y en vuestros seres queridos, pues ésta es, de hecho, la finalidad última de mi trabajo.

Fins ben aviat!

¡Hasta muy pronto!

1 comentario:

  1. Va ser un èxit! Tots els pràctics eren molt macos, es feia dificil triar-ne un.
    Felicitats amigüita!!!!!!!!!

    ResponderEliminar