domingo, 12 de diciembre de 2010

TORNADA PER NADAL! - ¡DE VUELTA POR NAVIDAD!

Hola!

Després del llarg silenci dels darrers mesos, torno amb nous pràctics per la present temporada d'hivern. Com aquests que veieu al taller.

¡Hola!

Tras el silencio de los últimos meses, vuelvo con nuevos prácticos para la presente temporada de invierno. Como éstos que véis en el taller.



Us agraden? Doncs si en voleu un, el podreu trobar a la Fira de Nadal del Carrer Sant Pere Més Baix (Barcelona), que tindrà lloc els propers divendres 17 i dissabte 18 de desembre (per arribar-hi, doneu una ullada a això). Penseu, a més, que divendres 17 a les 13 hores actuarà la coral Nodamen (Associació d'Alumnes de l'Escola de la Dona) i el dissabte 18 a la tarda hi haurà un cremat i un sorteig de premis.

¿Os gustan? Pues si queréis uno, lo podréis encontrar en la Feria de Navidad de la Calle Sant Pere Més Baix (Barcelona), que tendrá lugar los próximos viernes 17 y sábado 18 de diciembre (para llegar, echad un vistazo a esto). Pensad, además, que el viernes 17 a las 13 horas actuará la coral Nodamen (Asociación de Alumnos de la Escola de la Dona) y el sábado 18 por la tarde habrá un cremat y un sorteo de premios.


Veniu! Us hi espero!

¡Venid! ¡Os espero!