miércoles, 17 de marzo de 2010

DES DE ABERYSTWYTH (Gal.les)



Gràcies per enviar-me aquestes fotografies des de la costa verda de Gal·les. La veritat és que estàs guapíssima, i el fet de que em diguis que duus els pràctics molt a gust i que el calabruig et protegeix del vent i el fred d'Aberystwyth, em satisfà moltíssim, doncs és el que espero del que faig: que prengui vida amb vosaltres.

Gracias por enviarme estas fotografías desde la costa verde de Gales. La verdad es que estás guapísima i el hecho que me digas que llevas los prácticos muy a gusto y que con el calabruig te proteges del viento y el frio de Aberystwyth, me satisface muchísimo, pues es lo que espero de lo que hago: que cobre vida con vosotros.


Molts petons i fins aviat!

¡Muchos besos y hasta pronto!

lunes, 1 de marzo de 2010

coses que m'agraden

M'encanta el treball presentat per la revista Habitania d'aquest mes, de Jose Canti. La seva fotografia, el seu disseny i la seva personalitat artística crec que són prou rellevants com per seguir-los. Els missatges que transmeten donen vida a qualsevol lloc. No us perdeu les seves obres, en elles veig més que una idea i que una fotografia: m'inspiren un sentiment, el que penso que ha de dur un obra per ser entesa.